Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як організовується дошкільна та основна освіта у приватних школах

Якість освіти багато в чому залежить від того, яку підготовку мають викладачі та яким чином організоване навчання в освітній установі.

В Україні працює безліч шкіл, що дають гарну дошкільну, початкову та основну освіту. На прикладі освітнього комплексу Золоче розберемося, як здійснюється підготовка до школи у цій установі та як побудовано навчальний процес на всіх етапах розвитку учнів.

Коротко про дошкільне навчання у Золоче

Дошкільна освіта – один із основних напрямків роботи приватної школи. У освітньому закладі формуються невеликі групи, що дозволяє вихователям приділяти увагу кожній дитині. Крім того:

Навчання відбувається за білінгвальною методикою викладання, що означає спілкування дітей із педагогами-носіями іноземної мови.

З вихованцями проводяться заняття з математики, навколишнього світу, рідної мови, програма складена відповідно до віку. Обов'язкове фізичне навантаження.

Кожна дитина отримує повноцінне харчування, розроблене досвідченими дієтологами відповідно до потреб зростаючого організму.

Навчання у школі Золоче

Після дитячого садка діти можуть вступити до першого класу Золоче. Організація уроків на висоті:

Вступ до школи проводиться на вигідних умовах для батьків - заходи щодо організації навчального процесу бере на себе школа. Тобто діти отримують все необхідне для навчання. У їхньому розпорядженні література, особистий планшет, організовано трансфер із дому.

У кожному класі по 15-20 школярів, що підвищує якість викладання. В результаті чого знання на високому рівні, немає проблем із домашніми завданнями та іспитами.

Запроваджено стандартну державну шкільну програму та європейську Cambridge Pre-Primary, що дозволяє повноцінно освоїти іноземну мову.

Розклад організований таким чином, щоб дитина могла встигати відвідувати обід, відпочивати, робити уроки та займатися улюбленим хобі.

Освіта в школі та дитсадку Золоче, як правило, дається дітям з легкістю, вони з великим бажанням відвідують установу, причини цього — досвід, дружелюбність з боку педагогів, домашня обстановка та індивідуальний підхід до кожної дитини. Крім того, батьки високого цінують організацію безпеки та дозвілля у Золоче. Тут працює відділ охорони, організовано відеоспостереження. Крім того, за бажанням учні школи можуть відвідувати творчі, наукові та спортивні секції. Наприклад, арт-студію живопису, футбол, танці, вокал та інші напрямки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ