Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як організувати дистанційне навчання для школяра?

У минулому навчальному році життя багатьох школярів перекинулося з ніг на голову, збулася їхня мрія — в школу можна більше не йти. Спочатку всі раділи, але дуже швидко відчули недоліки дистанційної форми навчання. Діти опинилися в незвичному середовищі: більше немає однокласників, перерви в шкільному коридорі, парт і виклику до дошки. Замість цього батьки повинні були самі організувати місце для занять своїм дітям. Безумовно, на допомогу приходять гаджети. Якщо у вашому будинку ще немає ноутбука або ПК, можна купити більш доступну альтернативу — планшет Samsung Galaxy Tab. В інтернет-магазині Eldorado зібрано безліч варіантів, тому вам точно буде з чого вибрати. 

{{1}}

3 важливі складові комфортного робочого місця для навчання

Завдання кожного з батьків — створити всі умови, щоб дитина змогла отримати необхідні знання вдома. Без помічників тут не обійтися. 

Стіл і крісло 

Важливо, щоб у дитини був окремий куточок для навчання, тому кухонний стіл і тим паче ліжко точно для цього не підійдуть. Підібрати меблі можна під будь-який бюджет і габарити кімнати, але вони точно повинні бути. 

Основний гаджет

Дистанційна форма навчання передбачає наявність ПК, ноутбука або планшета. Займатися по телефону досить незручно через занадто маленький екран. Якщо купуєте техніку тільки для освіти, то можна сміливо віддавати перевагу бюджетним моделям: їх характеристик і можливостей більш ніж достатньо. 

Канцелярія

Якщо вибирати між Microsoft Word і стандартним зошитом з ручкою, то безумовно останній варіант краще для розвитку школяра. 

 

Неочевидний помічник — прибирання, так як чистота робочого місця і свіже повітря дозволяють краще і швидше засвоювати матеріал. Привчіть дитину не їсти за робочим столом і не відволікатися на домашніх тварин, братів і сестер. Коли починаються уроки, головна ціль школяра — вивчити матеріал і виконати завдання вчителя. Розподіл часу між навчанням і відпочинком — велика проблема навіть для дорослих, тому підтримуйте дитину під час дистанційного формату.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ