Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як отримати грант на навчання від KSE

“Майбутнє України – це люди, а не капітал чи будівництво, чи навіть технології. А майбутнє людей пов'язане з тим, ким вони стоять. Якщо в майбутніх школах немає якісної освіти, то немає майбутньої України», – Тимофій Милованов, президент KSE.

Більше за все, ми цінуємо людей. Їх думки, надії та таланти. Вже багато років Київська школа економіки доводити, що якісна освіта здатна змінити життя. Здатна бути найціннішою цілісністю людини. І зараз ми вважаємо своїм обов'язковим отримати шанс отримати цю якісну освіту безкоштовно.

“Під час війни освіта має бути доступна. Таланти з усіх регіонів мають право отримати найкращі знання та навички, щоб відбудувати свою громаду та країну. Навчатися в KSE дуже складно. Це освіта міжнародного рівня з американськими дипломами та стандартами якості. Це точно не таке навчання, як в останніх університетах. Це не для всіх. Але ми обіцяємо зробити так, щоб кожен вмотивований та талановитий студент отримав можливість у нас навчатися. Для цього надаємо спеціальні стипендії та гранти під час війни. Це унікальна можливість отримати найкращу освіту міжнародного рівня в Україні саме зараз”, – Тимофій Брік, ректор KSE University.

Ми поставили перед собою ціль – цього року 700 вступників отримають фінансову допомогу на навчання від KSE Foundation. Чи складно буде зібрати вартість вартості для них? Скоріш за все. Чи це варто зусиль? Беззаперечно.

“Ми бачимо, як найстрашніші виклики війни не стали для наших дітей завадою продовжувати навчання. Школярі Харківщини у морози вибиралися на високий пагорб і проводили там уроки, бо лише у тому місці в нашому селі був інтернет. Учні по всій Україні вчаться в укриттях під час ворожих обстрілів. Тисячі діти продовжують онлайн-навчання в українських школах після очних уроків у країнах, де встановлений тимчасовий прихід. Бо вони хочуть повернутися назад. І ми маємо дати їм можливість отримати якісну освіту на Батьківщині», – Світлана Денисенко, директорка KSE Foundation.

Дізнавайтесь більше про умови отримання грантів та стипендій https://university.kse.ua/grants

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ