Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Як отримати кредит без відмови?

Можливість оформити грошову позику є вкрай важливою в наш час. Але не все так просто.

Нюанс в тому, що більшість фінансових установ пропонує кредитні послуги, при цьому потребує певних гарантій від позичальника (довідка про доходи, порука, застава). Якщо ви звертаєтесь в банк, ніхто вам не дасть гарантії, що позику буде схвалено і надано. В деяких випадках можна отримати кредит без відмови. Для цього потрібно скористатися послугами МФО – онлайн ресурсів, які надають мікропозики на карту банка.

Чим відрізняється кредитування в банку від отримання кредиту МФО?

В Україні діє не так багато фінансових систем, які займаються кредитуванням. Переважно це банки, мікрофінансові організації (МФО), кредитні спілки та ломбарди. Кредитні спілки у класичному вигляді сьогодні майже повністю витіснені більш сучасними МФО.

Якщо вас цікавить кредит без відмов, краще за все звернутися саме до МФО. Сьогодні мікрофінансові організації є уособленням споживчого кредитування. Серед переваг та особливостей цих установ:

  • онлайн кредитування – швидке та зручне оформлення позики через інтернет, завдяки чому можна отримати гроші протягом 1 роб. дня;
  • мінімальні вимоги до позичальника – не потрібно надавати довідку про доходи, а також МФО не перевіряє вашу кредитну історію.

На відміну від банківського кредитування, мікрокредит можна отримати зі 100% гарантією та без зайвого клопоту. Це особливо важливо в моменти, коли терміново потрібні гроші без відмови (наприклад, для оплати лікування або повернення боргу).

Банки надають позики в класичному форматі – з перевіркою платоспроможності та урахуванням кредитного статусу позичальника. Якщо в минулому у вас були проблеми з поверненням позики, жоден банк більше не надаватиме кредит проблемному клієнту. Це ж саме стосується і питання платоспроможності (без довідки про доходи годі й розраховувати на отримання позики від банку).

Що потрібно для оформлення мікрокредиту МФО?

Зазвичай мікрофінансові організації працюють віддалено (оформлення мікропозики відбувається онлайн через інтернет). Якщо вам потрібен кредит без відмови, можна оформити послугу на сайті МФО.

Для цього на сайті потрібно:

  • вибрати умови кредитування в онлайн-калькуляторі;
  • зареєструватися на сервісі (заповнити анкету, вказавши особисті дані);
  • відправити заявку на отримання позики та дочекатися відповіді (кілька хвилин);
  • відвідати найближче відділення МФО для підписання договору;
  • отримати гроші на банківську картку.

Для реєстрації та подачі заявки потрібно бути повнолітнім громадянином України, несудимим та мати на руках паспорт + ІПН+ карту банка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ