Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як поповнити ЛеоКарт, щоб не помилитися

Мешканцям Львова та усім користувачам громадського транспорту міста нагадують про важливість коректного введення номера транспортної картки ЛеоКарт під час її поповнення.

Часто через помилки при наборі гроші надходять на іншу картку, введену помилково. Щоб не вводити щоразу номер картки, її можна поповнювати через застосунок EasyPay, де є можливість прив’язати ЛеоКарт - нагадують у департаменті мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради.

«Дуже часто при поповненні транспортної ЛеоКарт через термінали та веб-сайт EasyPay, власники неправильно вводять номер своєї картки – відповідно кошти надходять на іншу картку, помилковий номер якої ви вказали, а не на баланс вашої.

Просимо уважно вводити кожну цифру номера вашої транспортної картки. Бо при помилковому поповненні чужого рахунку, на жаль, нема можливості повернути цю суму назад.

Тож нагадуємо про ще один спосіб поповнення ЛеоКарт – через застосунок EasyPay, де є можливість прив’язати свою транспортну картку і не мати проблем з постійним введенням її номера. Користуйтеся», – зазначили у департаменті мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради.

Нагадаємо, після масштабного збою у роботі мобільного оператора «Київстар» у Львові відновили систему безготівкової оплати в усьому громадському транспорті міста. Відтак, пасажири вже можуть розраховуватися за проїзд і карткою ЛеоКарт, і банківськими картками чи гаджетами з підтримкою NFC у всіх видах транспорту. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ