Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як швидко вибрати холодильник: без черг та зайвих розмов

Купівля холодильника у режимі офлайн — неабиякий квест.

Спершу потрібно дістатися до торгового центру, потім — знайти відповідний магазин чи відділ, далі — поблукати між рядами схожих пристроїв, обрати найкращий, відстояти чергу на касі. Поміж цих етапів — спілкування з консультантами та надокучливі думки про труднощі самостійного доставляння. Є варіант набагато простіший і приємніший — онлайн-замовлення. Щоб відвідати інтернет-магазин MOYO, не потрібно нікуди йти чи їхати. Достатньо взяти смартфон чи ноутбук та всістися якомога зручніше, щоб ніщо не заважало вивчати доступний асортимент.

Онлайн-шопінг — ідеальне рішення для інтровертів. Жодних особистих розмов чи дзвінків. Питання, які стосуються холодильників, можна ставити в онлайн-чаті — у форматі текстових повідомлень.

Є можливість добряче зекономити, адже акційні пропозиції в інтернет-магазинах діють майже постійно. Для зручності доступні навіть фільтри «Акції» та «Знижки». Участь у програмі лояльності дозволяє накопичувати бонуси. Оскільки холодильники коштують недешево, кешбек повертається значний. Його розмір залежить від ціни моделі.

Вибрати холодильник швидко допомагає фільтрування за технічними характеристиками та іншими ознаками.

Виробник

Бренд варто обирати з огляду на пріоритети. У кожного виробника — свої секрети успіху.

  • Siemens ставить на високу якість складників та фірмові технології охолодження, розморожування, контролю вологи.
  • Samsung постійно експериментує з дизайном та просуває концепцію модульної кухонної техніки.
  • Кожен холодильник Snaige — це збалансовані технічні характеристики за помірну ціну.
  • LG — особливий стиль та високі показники надійності, непохитна довговічність.

Кількість камер

Однокамерні холодильники — не обов’язково без морозилки. У більшості моделей передбачена маленька зона для заморожування — без власних дверцят. Її можна використовувати для приготування льоду, зберігання напівфабрикатів та морозива.

  1. Для компактної кухні мініхолодильник підходить якнайкраще. Якщо сховати його в нішу чи під стіл, він не заважатиме вільному пересуванню кімнатою.
  2. Двокамерна модель універсальна. Її об’єму вистачає, щоб зберігати запас їжі на кілька днів або тижнів. Передбачено достатньо місця для пляшок, харчових контейнерів, овочів та фруктів без пакування.
  3. Пристрій з третьою «нульовою» камерою — знахідка для користувачів, у раціоні яких переважають продукти з коротким терміном придатності.
  4. Гігант Сайд-бай-Сайд — для великої родини. Купувати його доцільно, якщо площа кухні велика.

Об’єм камер

Оптимальне співвідношення місткості камер — 2:1 або 3:1. Тобто, якщо холодильний відсік 300 літрів, то морозильний — 150 або 100 літрів.

Загальний об’єм — відповідний до кількості користувачів:

  • 100-150 літрів — «парубоцький» холодильник для одного;
  • 200-300 літрів — стандарт для 2-4 людей;
  • 300-400 літрів — родинний девайс (на 5-7 осіб).

Система розморожування

Холодильники з ручним розморожуванням дешево коштують і споживають помірну кількість електроенергії. Догляд за ними дещо проблематичний через необхідність регулярного «розвантаження» та видалення паморозі на внутрішніх стінках.

Моделі Ноу Фрост дорожчі за крапельні, але серед них чимало доступних — з ціною менш як 500 доларів. Їх не треба розморожувати самостійно — достатньо мити. Головна перевага — збалансовані умови для зберігання продуктів.

Різновид компресора

Інверторний — стабільний та довговічний. Завдяки особливому принципу функціонування — захищений від природного зношування та менш гучний. Економить електроенергію, підтримує точні температурні налаштування чи з мінімальною похибкою.

Звичайний — постійно піддається навантаженням, ризикує передчасно вийти з ладу, проте, на ньому можна добряче зекономити.

Якщо відразу декілька моделей у віртуальному каталозі відповідають заданим фільтрам, доцільно скористатися функцією порівняння. Вона потрібна для виявлення відмінностей, переваг та недоліків, непомітних, на перший погляд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ