Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як вибрати блендер Bosch?

Блендери Bosch добре справляються з подрібненням м'яса, фруктів, овочів і зелені. Вони здатні змішувати продукти і замішувати тісто.

Корпуси подрібнювачів виготовлені з надійних матеріалів високої якості - алюмінію або ударостійкого пластику, що захищають двигуни пристроїв від механічних пошкоджень. Більшість приладів виконують не тільки функції подрібнення і змішування, а й збивання, завдяки вінчику в комплекті. За бажанням можна купити блендер Бош, що комплектується додатковими насадками, наприклад, щоб колоти лід, шинкувати м'ясо, готувати фарш. Деякі агрегати доповнюють терками і цитрусовими пресами.

Типи

Занурювальні блендери Bosch зручні в користуванні. Ергономічна форма корпусу і прогумовані вставки полегшують їх утримання. Кнопка перемикання швидкостей розташована вгорі блоку, що запобігає випадковому включенню. Для безпечного зберігання виробник оснащує ніжки спеціальним ковпаком, який закриває ножі і забезпечує безпечне зберігання. Занурювальні пристрої можна використовувати з будь-яким посудом. При виборі тарілок і мисок зверніть увагу на висоту стінок, що перевищує висоту ніжки. Деякі моделі комплектуються чашами і мірними стаканами. Варіант з чашею має більш високу ціну. Для зручного зберігання занурювальні пристрої оснащують петлею: такий агрегат можна повісити на стіну.

Параметри

Більшість пристроїв оснащують імпульсним режимом - двигун працює ривками. Це оберігає мотор від перевантажень при роботі з твердими продуктами. Функція плавного регулювання швидкості економить енергію: швидкість обертання ножа змінюється в залежності від густоти. Потужність впливає на продуктивність. Чим більше цей параметр, тим більше тверді і густі їжі подрібнить пристрій. При виборі враховуйте, що вартість пристрою залежить від потужності, кількості швидкостей і насадок у комплекті.

Популярні моделі

В каталозі Bosch представлені моделі блендерів для будь-яких потреб. Варто вказати найбільш цікаві варіанти пристроїв.

  1. VitaMaxx - особливість пристрою в тому, що він мінімізує потрапляння кисню до продуктів. Завдяки цьому консистенція продукту більш однорідна, без бульбашок.
  2. VitaBoost - потужний агрегат для тих, хто цінує швидкість. Потужність пристрою 1600 Вт.
  3. SilentMixx - стаціонарна модель, що вирізняється низьким рівнем шуму.
  4. VitaStyle Mixx2Go - легка портативна модель, що стане чудовим помічником під час мандрівки.
 

Великий асортимент блендерів бренду знайдете на офіційному сайті виробника - www.bosch-home.com.ua. Усі пристрої вирізняються високою продуктивністю, міцними корпусами та стильним дизайном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ