Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як зекономити на проїзді в електротранспорті Львова після підняття ціни

Нагадаємо, 21 травня, виконком Львівської міської ради погодив підняття тарифів на проїзд в електротранспорті Львова з 27 травня.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Відповідно до прийнятого рішення, нові тарифи вступлять в дію з дати їх опублікування. Як повідомляли на сайті Львівської міської ради, це буде з четверга, 27 травня. Вартість разового квитка на проїзд у міському електричному транспорті Львова під час купівлі у водія встановлено у розмірі 10,00 грн, що є базовим тарифом.

Натомість виконком ЛМР залишив чинним Рішення № 59 від 25.01.2019 "Про встановлення вартості електронних абонементів для проїзду в електротранспорті м. Львова", відповідно до якого, тримісячний електронний абонемент “трамвай-тролейбус“ для проїзду в електротранспорті м. Львова можна придбати за 420 грн.

А також Рішення № 398 від 10.04.2018 відповідно до якого вартість загальної місячної проїзної картки для користування в електротранспорті – 160 грн. Вартість суто електронної місячної проїзної картки для користування в електротранспорті – 150 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ