Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Якщо працівники «Світоча» не згідні зі своїм звільненням, то можуть з’ясовувати свої стосунки з підприємством у суді, — Анатолій Нашкерський

Якщо працівники «Світоча» не згідні зі своїм звільненням, то можуть з’ясовувати свої стосунки з підприємством у суді, — запевнив «Гал-info» керівник прес-служби кондитерської фабрики Анатолій Нашкерський.

 «П’ятого жовтня на «Світочі» відбулася зустріч за участю адміністрації підприємства, представників Львівської обласної державної адміністрації та працівників фабрики. Робітникам пояснили, що організація виробничого процесу в рамках законів України –  це внутрішня справа фабрики і якщо хтось не погоджується зі звільненням, то має право з’ясовувати свої стосунки із підприємством у суді. Що ж до останніх звільнень на фабриці, то 24 працівники були звільнені відповідно до чинного законодавства України і на цілком законних підставах — вони відмовилися працювати в нових умовах праці, спрямованих на підвищення ефективності та якості виробництва», — запевнив Анатолій Нашкерський.
 Нагадаємо, 24 працівниці ЗАТ «Світоч» заявляють, що їхнє звільнення — це наслідок репресій на підприємстві, спрямований на знищення вільної профспілки ВОСТ «Воля» фабрики «Світоч», а відмова працювати в нових, як вони стверджують, дуже складних для робітників умовах, це лише формальний привід.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ