Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Який алкогольний напій найпопулярніший у світі?

Важко заперечувати популярність горілки у всьому світі. Її споживають як у «чистому» вигляді, так і у складі найрізноманітніших алкогольних коктейлів.

Якщо поціновувачі коньяку і віскі можуть годинами розмірковувати про тонкі відтінки і грані цих напоїв, то запитавши у знавців горілки, якою вона повинна бути на смак, ви, швидше за все, почуєте одну відповідь – смак відсутній, нейтральний.

Якщо вірити універсальному визначенню, горілка – це нейтральний алкоголь, який після перегонки обробляється та очищується високоякісним деревним вугіллям таким чином, щоб готовий напій не мав запаху, кольору та смаку. Однак якщо ви спробуєте дійсно якісний алкоголь, такий як, наприклад, горілка Немірофф, то з упевненістю відзначите, що вона все-таки має свій оригінальний смак. Знаменита у всьому світі горілка Nemiroff славиться своїм пізнаваним смаком, а завдяки широкій палітрі рецептур – ще й з різними неповторними відтінками.

Який же смак має горілка Немірофф?

Ексклюзивний спиртний продукт Nemiroff – це точно не про різкий запах спирту та неприємний післясмак. Преміальний алкоголь найвищої якості має злегка кремову текучу структуру і високий рівень м'якості. Післясмак такого напою може порадувати багатими нотками трав та спецій. Низькосортна горілка часто має неприємний лікарський запах, водянисту структуру та гіркий різкий смак.

Завдяки тому, що до складу горілки Nemiroff входить лише найкраща сировина та якісні інгредієнти, ковток такого напою відчувається наче вдих найчистішого крижаного повітря на засніженому схилі найвищої гори.

Формула досконалого смаку Немірофф – вибір народу

Процес виробництва алкогольної продукції Nemiroff передбачає використання преміального зернового спирту та артезіанської природної води, а також багатоступінчасту фільтрацію у поєднанні з натуральними добавками, завдяки чому народжується горілка, якою можна насолоджуватися.

Горілка проходить більше 10 ступенів очищення за допомогою різних матеріалів, що абсорбують. За рахунок цього напій набуває досконалої прозорості, м'якості, легкого смаку і однорідної структури. Наступний етап – це надати нового смаку напою на основі традиційних українських рецептур.

Для авторських рецептів горілки використовують натуральні інгредієнти: трави, мед, перець, спеції, ягоди та ін. Це дозволяє запропонувати споживачеві цілий калейдоскоп унікальних смакових рішень, відмінних від традиційного смаку горілки. Те, що потрібне для справжніх поціновувачів ексклюзивних алкогольних напоїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ