Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович повинен звільнити Рудьковського, який нашкодив Україні

Президент України Віктор Ющенко вимагатиме від прем’єр-міністра Віктора Януковича відставки міністра транспорту і зв’язку Миколи Рудьковського. Про це «Гал-info» повідомив радник Президента Тарас Стецьків.
«Віктор Янукович повинен усвідомити, що у даній ситуації з міністром транспорту і зв’язку він виступає не як політик, а як державний діяч, і повинен виходити з інтересів держави, іміджу якої було завдано непоправної шкоди. Такий крок Рудьковського – це пряме втручання у зовнішньополітичні повноваження Президента і удар по самій антикризовій коаліції», – сказав Тарас Стецьків.
За його словами, зволікання із проведенням службового розслідування щодо Рудьковського, – це ініціатива прем’єр-міністра України.
Нагадаємо, 22 грудня минулого року Микола Рудьковський перевищив свої міністерські повноваження, звернувшись до посольства України в Австрії з вимогою видати візи для туркменських опозиціонерів Хойдаберді Оразова та Нурмухаммеда Ханнамова, візит яких в Україну викликав невдоволення влади Туркменістану.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ