Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Янукович сказав «А», то має сказати «Б»: техогляд має бути скасований

Президент заявляє про потребу скасувати техогляд приватного автотранспорту, але чомусь не робить для цього жодних кроків. Анатолій Гриценко, голова парламентського Комітету з питань нацбезпеки та оборони, лідер партії «Громадянська позиція» в ефірі телеканалу «Рада» проаналізував цей парадокс. Про це повідомила прес-служба депутата.

Він повідомив, що сам вніс у Верховну Раду законопроект про повне скасування державного технічного огляду приватного автотранспорту. Проект був відхилений, тому Гриценко зареєстрував його повторно рік тому за №5066.

«Нещодавно була інформація, що Янукович вже готовий підтримати цю ідею. Він навіть, за словами журналістів, показав «жовту картку» міністру Могильову, який начебто гальмує цей процес, – прокоментував Гриценко. – Але якщо Янукович сказав А, треба робити Б».

Лідер «Громадянської позиції» вкотре запропонував Януковичу скористатися своїм  законопроектом №5066. «Я готовий забути, що є автором законопроекту, хай автором стає Янукович. Все, що треба президенту – дати команду більшості підтримати цей законопроект».Гриценко запевнив, що головне для нього – припинити знущання 10 тис. офіцерів ДАІ над 9 млн. водіїв по всій Україні.

«Коли законопроект буде винесений на голосування, ми з вами всі побачимо, чи щиро Янукович говорив про скасування ТО, чи це було лише потрясіння повітря», – підкреслив Гриценко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ