Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ярош їде в Краматорськ

5 лютого з 14:00 по 16:00 у Краматорську відбудеться зустріч з депутатом Верховної ради Дмитром Ярошем за адресою вул. Маяковського, 9, БК «Будівельник». Про це повідомляє національний рух політика на сторінці в Facebook.

Учасники зустрічі будуть мати змогу поставити Дмитру Ярошу прямі запитання і висловити своє бачення ситуації та планів на майбутнє.

«Консолідація здорових сил у суспільстві, прагнення до єдності у відстоюванні національних інтересів та у побудові УССД – це те, що ми можемо реально протиставити як політичному, так і ментальному сепаратизму, широке залучення до співпраці Громадських організацій і створення своїх, партійне будівництво, просвітницька робота. Тільки разом ми переможемо!» — пишуть організатори зустрічі.

«Мы хотим объединить людей, которые еще не были в политике, которые являются патриотами, но они не обязательно националисты… Хотим объединить патриотически настроенных националистов, национал-демократов, либералов и других.. Нынешняя ситуация в Украине, которую я все же склонен рисовать в черных тонах, требует всеобщего объединения патриотов разных идеологических взглядов. Так как дальнейшая политическая сепарация общества, а именно этот процесс мы наблюдаем, обрекает нас на поражение. В том числе и в войне», — заявив Дмитро Ярош.

Раніше Дмитро Ярош заявив, що виходить із «Правого сектору» та ініціює створення нового політичного руху.

Громадське радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ