Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк має карт-бланш до квітня, – Суслова

«Наскільки мені відомо, то (Яценюк має карт-бланш на посаді прем’єр-міністра) до квітня. На жаль, протягом останніх місяців він маніпулює виходом Народного фронту із коаліції», – сказала у коментарі Гал-інфо народний депутат Ірина Суслова.

За її словами, міжнародні партнери України готові підтримувати Україну й надалі, проте за умови, що не відбудуться дострокові парламентські вибори.

«Наші міжнародні партнери просять зважувати та дивитися на два кроки вперед. Два кроки вперед (в разі відставки Яценюка) – це перезавантаження парламенту, а ми розуміємо, що результати виборів будуть не такими, як рік тому. П’ята колона може здобути реванш на території східної України, що суттєво вплине на рух України в геополітичному сенсі», – зазначила Ірина Суслова.

Вона додала, що прем’єр-міністр користується становищем своєї фракції й маніпулює, погрожуючи виходом з коаліції.

«Яценюк протягом останніх місяців маніпулює тим, що в разі порушення питання про його відставку «Народний фронт» вийде з коаліції й парламент стане недієздатним (а в умовах війни та економічного колапсу ми не можемо залишити країну без керівного органу). Тобто фактично весь парламент і вся держава стали заручниками Арсенія Петровича», – зазначила народний депутат.

За її словами, карт-бланш Яценюк має принаймні до квітня. 

«Є різні чутки. Наскільки мені відомо, то від лютого до квітня», – сказала вона.

Разом із тим, вона прогнозує, що вже наступного пленарного тижня ми побачимо заяви від окремих міністрів й відбудуться зміни складу Кабміну.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ