Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк обговорює з Порошенком нових міністрів

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що у нього є пропозиції щодо кадрового складу уряду, і вони погоджується з Президентом країни. Про це прем'єр заявив в інтерв'ю програмі "Прайм-Тайм з Мирославою Гонгадзе", повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

"У мене вже є конкретний план за структурою Кабінету міністрів, за структурою обласних і районних державних адміністрацій та з окремих кадрових призначень. І з Президентом України ми повинні прийняти спільне рішення - у нього найбільша фракція. Ми почали цей процес обговорень", - сказав Яценюк.

"У прем'єра немає повноважень самостійно змінити Кабінет міністрів. Така Конституція. У прем'єра немає повноважень самостійно змінити того чи іншого міністра", - підкреслив глава уряду.

Яценюк нагадав, що 11 грудня прийде у Верховну Раду зі звітом про роботу уряду.

При цьому він виступив за збереження чинної парламентської коаліції.

"Нема права, щоб вона розвалилася. Це просто не варіант для країни", - сказав глава уряду.

"Звичайно, є деякі українські політикани, які сподіваються на те, що на популістській риториці, на антиурядовій риториці можна заробити рейтинг, а потім будуть дострокові парламентські вибори, а потім вони повернуться кудись на білому коні. Я думаю, що «потім» вже не буде... Історія не часто надає шанс. Вважаю, що це останній шанс для України стати частиною європейського простору і це останній шанс на успіх", - підкреслив Яценюк.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ