Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Яворівській центральній районній лікарні передано 10 тис. медичних масок, – голова РДА

Учора, 17 березня, медичному персоналу Яворівської центральної районної лікарні (Львівщина) видано 10000 медичних масок. Про це повідомив власкорові Гал-інфо голова Яворівської РДА Андрій Шумський.
Фото Яворівської РДА.

Передача десяти тисяч масок до яворівських медиків відбулася за участі заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Івана Собка.

Також в Яворові під керівництвом заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Івана Собка, за участі голів Яворівських РДА та районної ради – відповідно Андрія Шумського, Володимира Сичака, першого заступника голови РДА Віталія Денеги; секретаря Яворівської міської ради, яка виконує обовязки мера міста, Ольги Созанської, міського голови Новояворівська Василя Муравля відбулася нарада щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-2019 на території Яворівського району.

Під час наради обговорили ряд важливих питань а саме: підготовку Яворівського району до карантину, контроль за порушниками ( колективами, закладами) та важливі моменти щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-2019.

Іван Собко наголосив про таке: «Ми повинні свідомо поставитись до даної ситуації та забезпечити медичні установи необхідним обладнанням»

Також заступник голови ЛОДА Іван Собко в Яворові озвучив інформацію про те, що на Львівщині визначено 11 спеціалізованих бригад, які виїжджатимуть до пацієнтів із підозрою на коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ