Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЄС має намір продовжити санкції проти Росії до березня

Євросоюз має намір подовжити санкції проти Росії і бойовиків на сході України до березня 2016 року. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на дипломатичні джерела.

"ЄС планує продовжити до 15 березня санкції, націлені на майже 200 осіб і компаній, що представляють Росію і українських сепаратистів, щоб зберегти тиск на Москву і домогтися повної імплементації до кінця року мінських домовленостей щодо припинення вогню", - йдеться в статті.

Йдеться про санкції, термін дії яких закінчується 15 вересня цього року, відзначає видання.

За відомостями джерел, про це буде офіційно оголошено в середу, 2 вересня. Як наголошується, в даний час зазначені санкції діють проти 151 особи з числа росіян і бойовиків, а також проти 37 організацій.

Агентство Інтерфакс з посиланням на дипломатичне джерело в інститутах Євросоюзу повідомило, що питання про продовження до 15 березня стікали в середині вересня санкцій ЄС знаходиться в стадії обговорення.

"Як ви знаєте, це рішення в компетенції Ради ЄС, і тільки вона може прийняти відповідне рішення. Але обговорення дійсно йде. Завтра про це можуть дискутувати постійні представники країн ЄС на засіданні свого комітету", - сказав співрозмовник агентства.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ