Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЄС профінансує створення освітньої платформи

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич обговорила з представниками місії ЄС поглиблення та подальші пріоритети співпраці в освітній галузі, - Освіта.ua.

Зокрема, на зустрічі йшлося про співпрацю з Європейським Союзом у створенні єдиної інтернет-платформи, на якій викладатимуться у вільний доступ матеріали для вчителів, які можуть допомогти їм на шляху саморозвитку та підвищення кваліфікації. Портал має створювати гнучкі умови для перегляду, редагування й обміну матеріалами як для учнів, так і для освітян.

«Проект створення єдиної інтерактивної платформи, на якій у вільний доступ викладатимуться освітні матеріали для дітей та учнів, - дуже важливий для нас. Адже через цю платформу ми хочемо викладати матеріали, що допоможуть вчителям використовувати компетентнісний підхід у викладанні, знаходити завдання для дітей, за допомогою яких цей підхід можна буде впроваджувати у школах», - наголосила Гриневич.

Також заступник міністра – керівник апарату МОН Роман Греба зазначив, що Міністерство освіти також планує створення бази даних, до якої входитимуть всі дані щодо системи середньої освіти.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ