Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Європейські народники аплодисментами вітали Савченко у ПАРЄ

Члени групи Європейської народної партії в Парламентській асамблеї Ради Європи аплодисментами вітають у ПАРЄ свою колегу, українського депутата Надію Савченко, нещодавно звільнену з російського полону.

Як передає власний кореспондент УНІАН, Савченко сьогодні вранці бере участь в робочому засіданні групи Європейської народної партії (ЄНП) в рамках пленарного засідання ПАРЄ. Головуючий оголосив її присутність, і депутати - члени групи зустріли це оплесками, стоячи, на що Савченко їм ввічливо вклонилася.

"Моя присутність тут можлива у тому числі і завдяки вам. Я дуже вдячна всім присутнім, всім, хто боровся за мене, всім, хто підтримував Україну. У нас з вами однакові погляди. Україна дивиться в сторону добра, в сторону прогресу, в сторону Європи. Я буду працювати для того, щоб у нас з вами вийшла плідна співпраця. Я хочу щиро подякувати від себе особисто та від імені України", - сказала Савченко.

В коментарі УНІАН президент ЄНП Жозеф Дойл розповів про свою зустріч із Савченко, яка поінформувала про те, "що сталося у минулому, через що вона пройшла та її плани на майбутнє".

"Ми повністю розділяємо погляд щодо росіян, щодо Путіна, і як ми повинні продовжувати з ним працювати. Моє перше враження таке, що Надя має амбіції слугувати українському народу, і я думаю, саме це вона збирається робити", - сказав президент ЄНП. При цьому він назвав українського політика "дуже відповідальною жінкою, яка добре думає та працює для українців, також на території Донбасу".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ