Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юні велосипедисти Львівщини позмагались у гітовому омніумі

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
У суботу, 19 грудня, у Стрийському парку в Львівській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся чемпіонат Львівщини з гітового омніуму з загальної фізичної підготовки. Про це повідомили 21 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Участь у змаганнях взяли діти від 7 до 16 років, які опановують велоспорт у ДЮСШ №9 м. Львова, обласній спортивній школі та Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі ім. Кутенка.

Гітовий омніум – змагання, у яких визначають переможці за сумою місць у чотирьох дисциплінах: стрибок в довжину з місця, віджимання від підлоги в упорі лежачи, спринтерський біг на 60 м та біг кросовий на 800 м.

«Обласні змагання з велоспорту такого формату – це, перш за все, про здорову конкуренцію між вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл і промоцію велоспорту серед дітей та молоді. Можливість порівняти свої результати з результатами інших та вибороти перші омріяні медалі змагань мотивує до ще наполегливої з тренувань», – зазначив керівник Управління фізичної культури та спорту Роман Хім‘як.

Зауважимо, загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснювало Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, Львівська обласна федерація велоспорту за сприяння Львівської обласної ДЮСШ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ