Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Бутусов в прямому ефірі побив Нестора Шуфрича

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов та нардеп "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич почубилися в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"Дуже шкода, що в такий важкий момент наш народ, усі люди, хто захищають нашу країну, змушені дивитися в ефірі ці ганебні вислови цих двох зрадників (Шустера та Мураєва – ред.)", - зазначив Юрій Бутусов.

Бутусов попросив не давати слова цим двом політикам, бо вони розповсюджують російські наративи.

Шуфрич відповів, що "зрадник чи ні – нехай встановлює суд".

Суперечки між Бутусовим та Шуфричем точилися під час цілого ефіру. В якийсь момент Шуфрич пішов зі студії після слів Бутусова, але потім повернувся.

Наприкінці програми Бутусов підійшов до Шуфрича та дав нардепу ляпаса. Той відповів. Учасники бійки впали на підлогу. Решта гостей програми розтягнули журналіста й депутата.

Нагадаємо, як вчора повідомили "Схеми", родина народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Нестора Шуфрича має нерухомість в окупованому Криму, оформлену відповідно до російського законодавства.

Журналісти видання знайшли докази, що родина нардепа Шуфрича володіє правом власності на маєток у селищі Сімеїз з 2013 року. Проте після російської окупації півострова в 2014 році, її переоформили відповідно до вимог російського законодавства.

Журналісти знайшли у російському кадастрі документи, які підтверджують, що родина Шуфричів оформила власність на маєток і земельну ділянку 2019 року через фірму, зареєстровану в Москві. 

Як пояснили виданню юристи, правозахисники та офіційні представники української влади, виконання вимог законодавства країни-окупанта нардепом фактично легітимізує факт окупації та анексії.

Маєток Шуфрича розташований на узбережжі поруч із віллою іншого нардепа від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ