Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Юрій Холод оглянув хід будівництва амбулаторії у Новому Калинові

Сьогодні, 11 лютого, у Новому Калинові, що на Самбірщині, відбулась виїзна нарада. Відтак, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації оглянув хід будівництва амбулаторії групової практики. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Ця амбулаторія – одна з тих 43-х сільських медамбулаторій, які  будують на Львівщині в межах програми “Доступна медицина”.

"Це – наш вклад у якісні зміни заради жителів області і ще один крок до втілення медреформи та того, аби базові потреби людей, а саме – медичні послуги – були забезпечені для кожного, незалежно від того, де він проживає", - наголошує Юрій Холод.

Медичний заклад охопить медичними послугами понад 4 тисячі жителів трьох населених пунктів: Новий Калинів, Кружики та Калинів Самбірського району.

Роботи на об'єкті виконує підрядна організація ТзОВ «Домус-Еліт». Зазначимо, що в амбулаторію залишилося підвести комунікації та завершити внутрішні роботи.

Загальна вартість новозбудованої амбулаторії складає майже 12 мільйонів гривень, з них із державного бюджету  - понад 9 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ