Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юрій Костенко презентує у Львові четверте видання «Історія ядерного роззброєння України»

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука» у вівторок, 18 червня, відбудеться зустріч з відомим політиком, народним депутатом України п’яти скликань Юрієм Костенком. Він презентує четверте видання своєї книги «Історія ядерного роззброєння України», - повідомляє ЛОР.

«Перше видання книги вийшло у 2015 році накладом 1000 примірників. У 2017 році книгою зацікавився Гарвардський університет, і після детального вивчення та звірки всіх фактів та документів, університет видав книгу англійською мовою у двох варіантах, один з яких — посібник для студентів політології Гарварду.

Четверте видання «Історії ядерного роззброєння України» є відповіддю на зростання популярності книги в Україні і світі.
Дослідження видане на основі документів, зокрема, секретних, а також публікацій у західних, російських та українських ЗМІ, невідомих загалові фактів про кулуарну частину процесу від безпосереднього учасника подій.

Історію відмови від третього у світі ядерного потенціалу автор виклав у контексті становлення державних інституцій України у перші три роки незалежності, «гри в дві руки» з боку США й Росії, а також «громадянської війни» в коридорах української влади - між новою та пострадянською генераціями політиків.

На презентації можна буде придбати книгу з автографом Юрія Костенка за донатний внесок на перемогу. Кошти, виручені від продажу книги, автор передасть на потреби ЗСУ», - повідомили в бібліотеці.

Початок презентації: 18:00 год.

Адреса: Львів, пл. Ринок, 9.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ