Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Луценко не має наміру очолювати політичну партію – Юлія Лукіна

Учора, 23 січня, на мітингу Громадянського руху народної самооборони, що відбувся у Вінниці, його лідер Юрій Луценко представив програмну діяльність Громадянського руху. Про це «Гал-info» повідомила голова ЛОО «Всеукраїнської організації «Антикримінальний вибір» Юлія Лукіна.
 
            «Юрій Луценко розповів про зміни у політичній ситуації держави і закликав людей до, на перший погляд, елементарних речей: «Не брати хабарів», «Відстоювати свою національну позицію» і вступати в Громадянський рух народної самооборони. Лідер «Народної самооборони» зазначив, що не має наміру очолювати політичну партію і йти в опозицію, а відстоюватиме інтереси людей на рівні влади. Окрім Юрія Луценка, на мітингу виступав також член НСНУ Тарас Стецьків та інші політичн діячі», – сказала Юлія Лукіна.
Вона також зазначила, що на великому імпровізованому мітингу Громадянського руху народної самооборони у Вінниці зібралось більше 8 тисяч людей, незважаючи на робочий день і погіршення погоди у місті.
            Юлія Лукіна розповіла, що завтра Юрій Луценко виступатиме у Сумах, а у суботу програма дій Громадянського руху народної самооборони буде представлена у Тернополі.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ