Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юрій Турянський нагородить кращих спортсменів Львівщини у березні та квітні

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський нагородить кращих спортсменів Львівщини у березні та квітні. Окрім спортсменів Соломії Братейко (настільний теніс) та Анастасії Возняк (художня гімнастика), пам’ятні нагороди отримають тренери спортсменок Віктор Дідух та Олена Єресько.

Урочисте церемонія нагородження відбудеться в актовому залі ЛДУФК імені Івана Боберського (вул, Костюшка, 11) у четвер, 24 травня. Початок заходу – 11:00.

«Окрім нагородження кращих спортсменів березня та квітня також нагородимо пам’ятними подарунками від НОК України наших ветеранів спорту, - каже Юрій Турянський, голова відділення НОК України у Львівській області. – Без подарунків також не залишуться переможці обласного конкурсу малюнків на тему зимові Олімпійські ігри».

Почесне звання кращої спортсменки Львівщини у березні Соломія Братейко отримала завдяки перемозі у парному розряді з представницею Польщі на молодіжному чемпіонаті Європи, який проходив з 8 до 11 березня в Мінську (Білорусь). Відзнак на такому рівні українські майстри пінг-понгу не завойовували давно.

Анастасія Возняк стала кращою спортсменкою Львівщини у квітні завдяки успішному виступу на міжнародних змаганнях серії Гран-Прі з художньої гімнастики у Франції, де національна збірна команда України, до складу якої входить львів’янка Анастасія Возняк, здобули три нагороди в групових вправах. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ