Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юрій Турянський нагородить Олену Стецків – найкращу спортсменку Львівщини у січні

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками першого місяця 2018 року майстра спорту України з санного спорту, представницю обласної школи вищої спортивної майстерності та фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Олену Стецків.

Це визнання Олена Стецків здобула завдяки найкращому у складі національної збірної команди України виступу в цьогорічному чемпіонаті Європи та IХ етапі Кубка світу з санного спорту (26-28 січня 2018 року, Сігулда, Латвія), де посіла 7 місце в командних змаганнях й фінішувала 16-ю в особистому заліку  чемпіонату Європи та була 8-ю в командних змаганнях етапу Кубка світу, й відтак вдруге у своїй спортивні кар’єрі представлятиме Львівщину на чергових зимових Олімпійських Іграх.

Уже завтра, 31 січня, у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької за участю представників влади, спортивної громадськості, журналістів відбудеться церемонія відзначення найкращого спортсмена Львівщини за підсумками спортивного січня 2018 року. Олена Стецків, а також її тренери Володимир Вахрушев та Тарас Гарцула з рук голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського отримають пам’ятні подарунки. Початок заходу – 13:00.

Також у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької завтра, 31 січня, відбудуться урочисті проводи збірної команди Львівщини на Олімпійські Ігри до Південної Кореї.

Довідково. Стецків Олена Андріївна, 15.06.1994 р., м. Львів.

Майстер спорту України з санного спорту; член національної збірної команди України з санного спорту; учасниця зимових Юнацьких олімпійських Ігор-2012 (Інсбрук), ХХІІ Олімпійських ігор-2014 (Сочі). Учасниця чемпіонатів Європи та світу; багаторазова чемпіонка України в різних вікових категоріях, чемпіонка України 2017 року.

Представниця обласної школи вищої спортивної майстерності та фізкультурно-спортивного товариства «Колос», вихованка спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Беркут».

Випускниця Львівського училища фізичної культури та Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Тренери: Заслужений тренер  України Володимир Вахрушев, Тарас Гарцула.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ