Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Вітренко пішов з посади виконавчого директора Нафтогазу

Юрій Вітренко пішов з посади виконавчого директора НАК "Нафтогаз України". Про це він повідомив 16 липня на своїй сторінці у Facebook.
Юрій Вітренко. Фото з Facebook-сторінки

"Друзі, сьогодні мій останній день роботи в Нафтогазі України. Я прийшов сюди в 2014 році, після Революції Гідності. І всі ці роки робив усе, аби захищати нашу з вами гідність та відстоювати нашу енергетичну незалежність", - йдеться у повідомленні.

У своєму дописі Юрій Вітренко подякував усім українцям, громадянському суспільству, журналістам, парламентарям та урядовцям, міжнародним партнерам та колегам по групі компаній Нафтогаз. 

"Лишаючи в Нафтогазі великі напрацювання (та гроші від Газпрому — напрямок, за який я відповідав), хочу побажати керівництву компанії та держави достатньо компетентності та порядності використати їх на благо громадян України", - додає Вітренко.

Також Вітренко поділився посиланням на свій сайт, де  зібрано публічні матеріали за часи його роботи в Нафтогазі. Зокрема його внесок у протидію фейкам та російській пропаганді, а також допомога журналістам і дослідникам.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ