Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юрія Моравецького обрали головою Львівської обласної федерації велоспорту Львівщини

Депутата фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міськраді, організатора багатьох відомих змагань для велосипедистів, які відбуваються у нашому місті, обрали головою Львівської обласної федерації велоспорту Львівщини на новий олімпійський цикл.
Юрій Моравецький

2 грудня, відбулася звітно-виборча конференція Львівської обласної федерації велоспорту (ЛОФВС), на якій було обрано нове керівництво організації. За результатами голосування, на посаду президента ЛОФВС обрали Юрія Моравецького, який очолював федерацію у попередньому терміні.

Юрій Моравецький висловив подяку всім делегатам за довіру та підтримку, а також наголосив на важливості подальшого розвитку велосипедного спорту на Львівщині. Він відзначив, що ЛОФВС має багато досягнень, якими може пишатися, та багато планів на майбутнє.

Львівська обласна федерація велоспорту є однією з найактивніших та найуспішніших регіональних федерацій в Україні. Вона займається популяризацією та розвитком велосипедного спорту у всіх його видах, а також організацією та проведенням змагань різного рівня. ЛОФВС також підтримує талановитих велосипедистів, які представляють Львівщину на національних та міжнародних змаганнях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ