Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ющенка просять розібратися із земельними аферами у Львові

Міський голова та депутати Львівської міської ради просять Президента України Віктора Ющенка особисто втрутитися у ситуацію зі спробами привласнення 350 гектарів унікальних лісів та привласнення п’ятнадцяти земельних ділянок. Як повідомили «Гал-info» у прес-службі мерії, міський голова Андрій Садовий надіслав телеграму Віктору Ющенку.
«Шановний Вікторе Андрійовичу! Звертаюся до Вас у зв’язку з критичною ситуацією, що склалася у Львові. У місті зростає соціальна напруга, пов’язана із низкою резонансних справ щодо спроби привласнення 350 гектарів унікальних лісів рекреаційно-оздоровчого призначення Держлісфонду під так зване житлово-дачне будівництво та привласнення п’ятнадцяти земельних ділянок під будівництво АЗС. Ви одним з перших відгукнулися на наші звернення: представники РНБОУ провели у Львові нараду, на якій розглядалися ці земельні афери. Але, на жаль, після цього ситуація не змінилася, а справа зайшла у «глухий кут». Те, що останніми днями відбувається з розглядом цієї справи, взагалі переходить будь-які межі здорового глузду, — йдеться у телеграмі. — На жаль, ця ситуація серйозно підриває авторитет не лише місцевої, а й найвищої державної влади, адже ці резонансні справи і досі не завершені, земельні ділянки не повернені у власність міста, а винні - не покарані.
Депутати Львівської міської ради та громада міста розцінюють ці справи як зневагу до місцевого самоврядування і просять Вашого особистого втручання.  
Сподіваюся на Вашу допомогу».
Телеграми з приводу цієї справи міський голова надіслав також голові Львівської обласної державної адміністрації Петру Олійнику та прокурору Львівської області Олексію Баганцю.
Нагадаємо, протягом року інтереси Львівської міської ради у цій справі в судових інстанціях відстоювали депутати Львівської міської ради Віра Лясковська, Тетяна Крушельницька та Юрій Кужелюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ