Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 15 серпня гаряча вода у Львові буди лише ввечері — місто економить

З 15 серпня гарячу воду в помешкання львів’ян подаватимуть лише ввечері, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Це пов’язано із подорожчанням майже втричі ціни на газ з 1 липня 2006 року, а також із обмеженням газопостачання, спричиненим збитковістю існуючих тарифів на теплову енергію та низьким рівнем розрахунків споживачів за отримані послуги з гарячого водопостачання. Влада міста просить вибачення за завдані незручності.
Як повідомляє прес-служба ЛМР, міськрада вжила низку заходів щодо забезпечення мешканців міста гарячою водою у літній період 2006 року. Зокрема: встановлено жорсткий контроль за дотриманням графіків виконання післягідравлічних ремонтів на тепломережі та розрахунками теплопостачальних підприємств за спожитий газ, додатково виділено з міського бюджету 15 млн грн на покриття збитковості діючих тарифів на теплову енергію, проведено переговори і досягнуто домовленостей з керівниками ДК „Газ України”, ВАТ „Львівгаз” та іншими газопостачальними підприємствами щодо безперебійного газопостачання котелень комунальних підприємств, а також забезпечено постійний контроль за оплатою ЛМКП „Львівтеплоенерго” і ЛКП  «Залізничнетеплоенерго” за спожитий у 2006 році газ.
Завдяки вжитим заходам, станом на 11 серпня послуги з гарячого водопостачання надаються мешканцям 87% житлових будинків, що   централізовано   забезпечуються   гарячою   водою   від теплоенергетичних об’єктів міста. Таким чином у 1245-ти  із 1432-х житлових будинків Львова є гаряча вода.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ