Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

З 17 по 27 грудня у Львівському палаці мистецтв серія передноворічних святкувань – «Сніжність» у жанрі Very specially Christmas

Цього року Львівський Палац Мистецтв започатковує серію передноворічних святкувань, а саме Дитяче новорічне шоу «Сніжність».

«Події розгортаються на Північному полюсі. Мрійник Cніговик шукає друзів. Та ніхто його не помічає. А навколо пихатий Олень, який мріє стати царем, і Пінгвіни, яких ще ніхто не перевершив у вихвалянні. Що ж переможе цієї зими: прагнення дружби чи пихатість? Це ж казка – отже, добро переможе!», – зазначено у повідомленні Львівського палацу мистецтв.

Декорації дитячого шоу створені учасниками Фестивалю флюоромистецтва Lviv Lumines і вражають з першого погляду: в ультрафіолетовому світлі розгорнувся казковий простір, де світяться пухнасті ялинки, засиплені снігом, мерехтять зірки та Північне сяйво. А спеціально створені для «Сніжності» костюми героїв додають яскравих барв.

Музичною основою дитячого шоу став альбом «Сніжність» від Юрія Гнатковського та Юлії Лорд у незвичному для нас жанрі Very specially Christmas. Це давно популярні в США пісні на різдвяну тематику (наприклад, Let it Snow / “Хай сніжить”), які автори записали українською мовою. Так вбирають джазові “шати” “Миколай” і “Старе місто”, львівська зима та холоди, під час яких “не замерзають почуття”.

За традицією, кожен маленький учасник дійства отримає солодкий подарунковий набір. До того ж у Палаці Мистецтв відбудеться серія вистав для дітей, позбавлених батьківської опіки: завдяки підтримці мецената, який побажав залишитись невідомим, 500 підопічних Центру Соціальних служб для сім’ї та молоді зможуть переглянути новорічне шоу «Сніжність» та отримати подарунки.

Запрошуємо відвідати “Сніжність” з 17 по 27 грудня.

Аудиторія: діти віком від 3х до 12 років.

Тривалість вистави: 30-40 хв, загалом близько години.

Одна вистава розрахована на 50 дітей.

Працює гардероб та медпункт.

Додаткова інформація та замовлення групових вистав – за тел. 063 563 88 07

Розклад індивідуальних вистав та замовлення квитків – у касі Палацу Мистецтв,

вул. Коперніка, 17.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ