Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 жовтня розпочнеться черговий призов громадян України на військову службу

Згідно з наказом Військового комісара Личаківсько-Залізничної ОРВК м. Львова № 99 від 31 серпня 2017 року «Про черговий призов громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України восени 2017 року», з 1 жовтня до 30 листопада 2017 року на території Личаківського та Залізничного районів м. Львова буде проводитися черговий призов громадян України на військову службу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Призову на військову службу підлягають громадяни 1999-1990 р.н., яким до дня відправки до війська виповниться 20 років, а також старших осіб, які не досягли 27-річного віку на день відправки до війська та не мають права на звільнення від призову або відстрочку; у яких закінчився термін відстрочки від призову та не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову, повинні прибути на призовну дільницю за адресою: м. Львів, вул. Батуринська, 2, у день і час, що вказані у персональних повістках. Громадяни, які за будь-яких умов не отримали повісток, зобов’язані прибути до Личаківсько-Залізничного ОРВК м. Львова у термін до 10 жовтня 2017 року з військово-обліковим документом, що засвідчує особу.

Особи, які ухилятимуться від призову та не з’являться за повісткою до військового комісаріату будуть притягнуті до відповідальності, відповідно до чинного Законодавства України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ