Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 2007 року авіакомпанія «Львівські авіалінії» планує здійснювати авіарейси на регіональному українсько-російському реактивному літаку нового покоління Ан-148

З 2007 року авіакомпанія «Львівські авіалінії» планує здійснювати авіарейси на регіональному українсько-російському реактивному літаку нового покоління Ан-148.  Про це «Гал-info» повідомив заступник генерального директора з виробничих питань «Львівські авіалінії» Ярослав Шинкарчук.
За його словами, авіакомпанія вже в цьому році планувала здійснювати авіарейси на літаках Ан-148, але на потужностях АНТК ім. Антонова (Київ) вже зібрано та ті, що пройшли на льотні випробування,  передано два екземпляри Ан-148. «В наступному році   плануємо здійснювати авіарейси на Ан-148», - сказав Ярослав Шинкарчук.
Регіональний українсько-російський реактивний літак нового покоління Ан-148  створюється Україною і Російської Федерації та  при  участі партнерів із США, Німеччини і Франції.
Згідно з експертними оцінками, Ан-148 на 25-30% перевершує за економічністю в експлуатації порівняно з експлуатованими на даний час літаками аналогічного класу. Орієнтовна місткість світового ринку літака цього класу на період до 2013 близько 500 шт., СНД - 170 шт. Орієнтовна вартість літака - 16,2 -18 млн дол. залежно від комплектації.
 Ан-148 відповідає нормам льотної придатності країн СНД і Євросоюзу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ