Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 30 березня у Львові буде працювати єдиний Дозвільний центр

Сьогодні у Львівській міській раді було підписано меморандум між виконавчими органами міської ради, Львівською міською санітарною епідеміологічною станцією, управлінням МВС України у Львівській області, управлінням Держнаглядохронпраці України по Львівській області і Державним управлінням навколишнього середовища у Львівській області про співпрацю.
Меморандум має на меті зменшення витрат часу та коштів, удосконалити, спростити та оптимізувати у межах чинного законодавства процедуру надання документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності.
„Це перший крок до того, щоб бізнес у Львові працював за сприяння влади, тоді як до цього меморандуму бізнес працював навіть всупереч владі. Тепер підприємці зможуть без зайвих черг і коштів швидко оформити потрібні документи. Я хочу, щоб ми працювали разом”, – зазначив міський голова Андрій Садовий.
Меморандум підписано терміном на один рік, проте за бажанням сторін може бути продовжений. Дозвільний офіс знаходитиметься в приміщенні Шевченківської районної адміністрації.
Як розповів “Гал-info Андрій Садовий, штат працівників центру поки що не визначено, проте їх буде достатньо для забезпечення нормальної роботи центру. Окрім того, вигідне розміщення центру, оскільки біля Галицької районної адміністрації є місце для паркування автомобілів, що теж важливо для збереження часу підприємців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ