Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З грудня учителі отримуватимуть на 10% більше

З 1 грудня 2015 року відбудеться підвищення посадових окладів на 25% по всій сітці державних службовців. Також передбачено підвищення посадових окладів працівників бюджетної сфери, зокрема, лікарів та вчителів, в середньому на 10%, що загалом, враховуючи підвищення мінімальних соціальних стандартів з 1 вересня 2015 року, становитиме близько 25%.Про це, з посиланням на постанову Кабінету Міністрів № 1013 "Про упорядкування структури заробітної плати, особливості проведення індексації та внесення змін до деяких нормативно-правових актів", повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю КМУ.

В уряді повідомляють, що підвищення посадових окладів здійснюється за рахунок включення до них сум індексацій, зменшення доплат, надбавок. Воно здійснюється в межах коштів, передбачених в кошторисах на оплату праці працівників відповідних органів.

"Також постановою у зв’язку з індексацією здійснюється упорядкування посадових окладів, що визначаються у відсотках до посадового окладу Прем’єр-міністра - усіх керівників та їх заступників в органах державної влади, в тому числі Президента України. Таким чином, підвищення посадових окладів відбувається по всій сітці держслужби від спеціаліста І категорії до Прем’єр-міністра", - зазначають у Кабінеті Міністрів.

osvita.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ