Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З Львівщини мають призвати 620 строковиків

Сьогодні, 2 жовтня, у Львівському обласному військкоматі відбулося розширене засідання обласної комісії за участі представників РДА, військових та правоохоронних органів. З жовтня почалася підготовка до осіннього призову, а в листопаді почнуться відправки строковиків у частини. Розпорядженням голови Львівської ОДА оновлено склад призовної комісії.
 

Як повідомив під час прес-конференції заступники голови Львівської ОДА Андрій Корнат, зараз в суспільстві є певне відчуття страху в плані усього, що пов’язано з службою в армії.

Він додав, що люди повинні чітко зрозуміти, що строкова служба – це не служба в зоні проведення АТО, а підготовка громадян у військовій справі.

За його словами, під час сьогоднішньої наради всі отримали чіткі завдання. Зокрема, правоохоронні органи будуть приводити людей, які ухиляються від призову.

«Ті, які ухиляються, мають пам’ятати, що кримінальна стаття у молодому віці нікому не потрібна, тим більше, коли загрози життю чи здоров’ю немає», - сказав Андрій Корнат.

Він нагадав, що за підсумками весняного призову відкрито близько 33 кримінальних провджень. Зараз триває досудове слідство.

Загалом з Львівщини мають призвати  620 строковиків. Близько 300 чоловік призиватимуть у Нацгвардію і стільки ж у ЗСУ.

«Ті територіальні одиниці, які виконуватимуть призовні задачі, також будуть відзначені і не залишаться по за увагою влади», - сказав Андрій Корнат.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ