Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З міськбюджету Львова виділили понад 5 млн на ремонт підпірних стінок

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР підтримав рішення «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади».

 Відтак буде виділено понад 5 млн грн на ремонт підпірних стінок на вул. Околична, 16-18 та вул. Пстрака, 4, повідомляють в пресслужбі ЛМР. 

«Пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади Франківській районній адміністрації кошти в сумі 1 млн 12 тис. грн для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану основних несучих конструкційних елементів підпірної стіни-огорожі на вул. Околичній, 16-18.

А також виділити Шевченківській районній адміністрації кошти в сумі 3 млн 997 тис. грн для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стінки біля житлового будинку № 4 на вул. Пстрака», - доповіла Вікторія Довжик, керівниця департаменту фінансової політики ЛМР.

Вона відзначила, що наразі є й рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС, про необхідність проведення ремонту цих підпірних стінок з огляду на їх технічний стан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ