Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

З нагоди Всесвітнього тижня космосу до Львові завітає Гайдемарі Стефанишин-Пайпер

З нагоди Всесвітнього тижня космосу Посольство США в Україні організовує візит Гайдемарі Стефанишин-Пайпер до України. Про це повідомили в прес-службі Львівської політехніки.

Як зазначили організатори, під час цього візиту заплановано зустрічі зі студентами та молоддю, в ході яких американська астронавтка, українка за походженням, розповість про особливості роботи міжнародного екіпажу на МКС і поділиться своїм досвідом перебування на космічній станції.

Зустріч відбудеться 14 жовтня 2019 року у стартап-школі Національного університету «Львівська політехніка». Початок об 11:00.

Довідка.

Гайдемарі Стефанишин-Пайпер - американська астронавтка, українка за походженням. Батьки Гайді Стефанишин-Пайпер — емігранти до Америки із Західної України.

Навчалася в Массачусетському технологічному інституті. До групи астронавтів NASA прийнята 1996 року. З 1985 проходила військову службу у військово-морському флоті як офіцер-інженер. Полетіла в космос у складі екіпажу 2006 року. Член Американського товариства інженерів-механіків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ