Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З офіційного сайту "Леокарт" прибрали графік впровадження е-квитка у Львові

Від львів'ян приховують офіційні дані, або Як впроваджувачі автоматизованої системи оплати проїзду замітають сліди своєї безвідповідальності.

Ще нещодавно на офіційному сайті з впровадження системи електронного квитка у Львові "Леокарт" можна було ознайомитись з затвердженим ЄБРР графіком впровадження АСОП. Зважаючи на повне недотримання термінів, незадоволення містян та можливі штрафні санкції, команда впроваджувачів прибрала ці дані з офіційного сайту.

Відповідно до затвердженого плану впровадження, з 13 січня 2022 року, систему е-квитка повинні були ввести в експлуатацію попередньо провівши всі необхідні тестування. Однак станом на 1 лютого переможець тендеру — чесько-український консорціум компаній Mikroelektronika spol s r.o. та SoftServe, так і не запустили в експлуатацію систему, яка коштувала львів'янам понад 11 мільйонів євро. 

Редакція Гал-інфо, вже публікувала технічну документацію, яку приховують від львів'ян. На цей раз ми повернемо в загальний доступ "План розгортання" системи, який в ЛКП "Львівавтодор" також вирішили приховати.

Нагадаємо, вчора під час засідання постійної депутатської комісії Львівської міської ради з питань бюджету, керівник департаменту міської мобільності Олег Забарило оголосив, що за його прогнозами, електронний квиток у Львові запустять в червні 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ