Слухай онлайн
Економіка

З початку року обсяги виробництва у харчовій промисловості та переробленні сільськогосподарських продуктів збільшилися на 1,5%

За перше півріччя 2006 року порівняно з минулим роком на 1,5% збільшилися обсяги виробництва  у харчовій промисловості та переробленні сільськогосподарських продуктів. Про це “Гал-info”  повідомили в головному управлінні статистики у Львівській області.

Зокрема, збільшився випуск макаронних виробів, круп, кисломолочних продуктів, свіжої чи охолодженої свинини, свіжої чи охолодженої яловичини та телятини, обробленого рідкого молока, свіжого неферментованого сиру та кисломолочного сиру, безалкогольних напоїв, кондитерських виробів з цукру без вмісту какао, включаючи білий шоколад.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...