Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З понеділка у львівських школах і садочках стартує Тиждень енергоефективності

У понеділок у школах та садочках Львівської міської територіальної громади розпочинається Тиждень енергозбереження та енергоефективності.

Як повідомили в пресслужбі ЛМР, для дітей підготували багато тематичних та цікавих заходів, які навчать їх правильно зберігати тепло вдома.

«Ми проводимо Тиждень енергоефективності. Ми на наших уроках, на заходах в навчальних закладах будемо говорити, як ефективно і економно використовувати усі енергоносії. Зараз наша країна перебуває в таких умовах, що ми всі разом (батьки вдома, вчителі в школі) повинні приділити цій темі час та увагу. Зима буде складною, тому ми маємо правильно до неї підготуватися, і діти теж повинні знати, як це робити», – наголошує Андрій Закалюк, начальник управління освіти Львова.

Впродовж тижня школярів навчать правильному енергоменеджменту в оселях та залучать до цікавого тематичного відеоконкурсу. Учні молодших класів навіть спробують себе в енергоефективній руханці. Дошкільнятам в ігровій та пізнавальній формі також розкажуть про те, як зберігати тепло взимку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ