Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З вересня всі львівські школи користуватимуться електронними журналами

Вже з 1 вересня усі школи Львівської міської територіальної громади будуть користуватися безкоштовним електронним журналом/щоденником.

Зараз ІТ-компанія Lionwood.software працює над підключенням закладів освіти до єдиної платформи «Навчання і технології» та проводять навчання для педагогів з її використання. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Електронний щоденник/журнал є мультифункціональним програмним забезпеченням, яке дозволяє не тільки вести оцінки чи облік відвідування школи, а й прикріпляти домашнє завдання вчителям, має ресурс відеочату, де можна буде вести уроки онлайн чи спілкуватись. Електронний журнал буде безкоштовним для користувачів, його оплатять коштом бюджету міста. 

Передбачається, що ведення буде відбуватись у електронному форматі, а батьки зможуть отримати інформацію, коли їхня дитина отримала оцінку.

«Запуск електронних щоденників/журналів – це революційна зміна в нашій системі освіти. Це суттєво покращує комунікацію між всіма сторонами освітнього процесу: батьки-діти-вчителі. Також це система вивільняє вчителів, бо паперова робота забирає дуже багато часу. Тепер це можна буде робити дуже швидко онлайн. Не варто забувати про мобільність передання інформації для учнів і батьків. Якщо нам вдасться впровадити електронний журнал/щоденник в тому варіанті, як ми запланували, то всі відчують велику перевагу такої єдиної онлайн-системи», – розповів Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ