Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За 10 місяців 2006-го від паркування авто у Львові надійшло понад 414 тисяч гривень

Станом на 31 жовтня у Львові здійснюють збір коштів за паркування автотранспорту 14 операторів на 28 вулицях. Загалом це 817 місць – про це сьогодні на сесії Львівської міської ради йшлося у звіті начальника управління транспорту і зв’язку Миколи Шкургана щодо збору коштів за паркування автотранспорту у Львові за 10 місяців. Також, за його словами, 80 місць відведено таксоперевізникам під стоянок таксі та 69 місць – юридичним особам для паркування службових авто. Загалом у Львові є 975 паркувальних місць.
За 10 місяців цього року у міський бюджет згідно з укладеними договорами надійшло 414 тисяч 385 грн. Зокрема, з них 35 160 грн надійшло від паркування службових авто, 40 350 грн – від паркування таксі.
На 2006 рік було заплановано зібрати 700 тис грн, проте, за словами Миколи Шкургана, при врахуванні середньомісячного надходження коштів в розмірі 45 тисяч гривень, управління зможе виконати цей план лише на 72%, тому з метою збільшення надходжень та виконання річного плану збору за паркування управління проводить роботу по залученню юридичних та фізичних осіб про укладення договорів з управлінням про паркування транспорту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ