Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За 8 місяців 2006 року ДК „Укргазвидобування” вклала в сейсморозвідувальні роботи 80 млн грн

За результатами пошукових робіт ДК «Укргазвидобування» відкрила 3 нових родовища: Добрянське нафтогазове родовище та Лугівське газове родовище у Львівській області, Трьохізбинське газоконденсатне родовище у Луганській області. На сьогоднішній день в дослідно-промислову розробку введено 4 родовища: Римарівське, Східно-Виноградівське, Дубаневицьке та Копилівське.

Буровим управлінням «Укрбургаз» закінчено будівництво 69 свердловин, що на 17 одиниць більше порівняно з минулим роком. В експлуатацію введено 46 свердловин: 25 – експлуатаційних та 21 – розвідувальна.
За вісім місяців 2006 року виробничими підрозділами ДК «Укргазвидобування» прокладено 193 км газопроводів та шлейфів (на 50 км більше порівняно з минулорічними показниками), побудовано та введено в експлуатацію нову установку комплексної підготовки природного газу на Кобзівському газоконденсатному родовищі, побудовано три нових дотискуючих компресорних станції (ДКС): Східно-Новоселівська та Левенцівська (ГПУ «Харківгазвидобування»), ДКС Держів (ГПУ «Львівгазвидобування»). Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі „Укргазвидобування”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ