Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За благоустрій вулиць, площ, доріг та тротуарів у Львові відтепер відповідають районні адміністрації, ЖЕКи – за будинки та двори

В Правилах благоустрою і утримання території Львова визначені установи та організації, відповідальні за порядок на території міста. Вулиці, площі, дороги, тротуари перебувають на балансі районних адміністрацій, і за їх належне утримання відповідають відділи комунального господарства районів. За стан споруд і внутрішніх дворових територій комунальної власності відповідають ЛКП.
Якщо мешканці виявили провали на тротуарі чи на проїзній частині, вони можуть поінформувати про це відділ комунального господарства районної адміністрації. Якщо ж у подвір’ї будинку вони виявили звалище сміття чи несправність дощоприймачів, або ж неякісно здійснюється прибирання внутрішніх дворових територій, мешканці можуть повідомити про це ЛКП за місцем проживання або відділ житлового господарства своєї районної адміністрації.
При умові не реагування на звернення, мешканці можуть поінформувати працівників КП «Адміністративно-технічне управління», яке здійснює нагляд за дотриманням «Правил благоустрою і утримання території Львова». Про це «Гал-info» стало відомо у прес-службі Львівської міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ