Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За Добкіна внесли 50 мільйонів гривень застави

За депутата Верховної ради України від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна внесли 50 мільйонів гривень застави його колеги по партії Вадим Новинський і Борис Колесніков. Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомила прес-служба "Опоблоку".

"Я вдячний своїм товаришам. Вони вирішили (внести заставу. - Ред.) без мене, всього лише поставивши мене до відома про це. Це один з прекрасних моментів, які називають товариством", - заявив Добкін.

За його словами, першу частину застави в розмірі 30 мільйонів гривень вніс Вадим Новинський, другу - в розмірі 20 мільйонів - Борис Колесніков.

Також наголошується, що зараз адвокати Добкіна готують апеляцію на рішення суду про його арешт.
"Ми будемо готувати заяву до Апеляційного суду, де ми хочемо оскаржити рішення суду першої інстанції, тому що я вважаю, що я не небезпечна людина для держави, мене нема чого ховати й ізолювати від суспільства в тюрму", - сказав Добкін.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва заарештував Добкіна на два місяці з альтернативою внесення застави в 50 млн гривень. На внесення застави у нардепа є 5 діб.

Нагадаємо, 13 липня Верховна Рада проголосувала за позбавлення депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності Добкіна, а також схвалила його затримання і арешт. 14 липня Генпрокуратура вручила йому підозру за статтею "шахрайство" і "перевищення службових повноважень". За даними ГПУ, Добкін може бути причетним до незаконного привласнення кооперативами 78 га земель в Харкові нормативною вартістю понад 220 млн грн.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ