Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За минулу добу Укрзалізниця реалізувала 347 тисяч квитків

Укрзалізниця минулої доби оформила рекордну навіть для пікових перевезень кількість проїзних документів – 347 тисяч. Понад 64% із загальної кількості реалізованих квитків - 221 тисячу пасажири придбали через інтернет. Роботу кас київського вокзалу було продовжено до кінця доби.

Тривалість роботи 31 квиткової каси вокзалу станції Київ-Пасажирський 5 грудня була збільшена до кінця доби. Цього дня у касах вокзалу станції Київ-Пасажирський пасажири купили 14773 квитки на поїзди, а напередодні – 10229.

Залізничні квиткові каси та онлайн-система продажу квитків [email protected] працюють в умовах високого навантаження. Укрзалізниця й надалі визначатиме тривалість роботи залізничних кас залежно від попиту на послугу з боку пасажирів.

Відкрито продаж квитків на поїзди, що відправляються після 20 грудня. Після реалізації усіх квитків на цілорічні поїзди Укрзалізниця почне продаж проїзних документів на додаткові. Очікується, що цього святкового сезону таких буде призначено не менше 30 – це понад 20 тисяч додаткових місць.

Як вже повідомлялося, Укрзалізниця розраховує у новорічно-різдвяний період, порівняно з минулим роком, збільшити обсяги пасажирських перевезень на 7%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ