Слухай онлайн
Економіка

За період з 23 лютого по 3 березня у Львівській області незначно зменшилася ціна на яловичину, свинину та цукор, але підвищилися ціни на сало та кури

З 23 лютого по 3 березня у Львівській області незначно зменшилася ціна на яловичину, свинину та цукор, але  підвищилися ціни на сало та кури. Про це "Гал-info” повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на Державну інспекцію з контролю за цінами у Львівській області.
Відбулося зниження середніх цін на  м’ясо яловичини – з 20,77 до 20,19 грн/кг або на 2,8%,  м’ясо свинини - з 22,00 до 21,86 грн/кг або на 0,6% та на цукор-пісок - з 4,41 до 4,37 грн/кг, або на 0,9% 
Підвищення середніх цін на сало - з 11,23 до 11,37 грн/кг або на 1,2%, птицю – з 9,68 до 9,72грн/кг, або на 0,4 % .А також  відзначається  значне зростання цін на крупу гречану. Так, у зазначеному періоді ціни зросли з 3,39 до 3,83грн/кг або на 12,9%.  Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках є вищим від середнього рівня цін, зафіксованого на підприємствах торгівлі на 0,03 грн/кг.
На продовольчих ринках станом на 2 березня 2006 року  рівень цін був таким: крупа гречана – 3,83 грн/кг, яловичина - 20,19 грн/кг, свинина – 21,86грн/кг, сало – 11,37грн/кг, птиця -9,72 грн/кг, цукор-пісок – 4,37 грн/кг. Станом на 02.03.06 найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були на таких ринках, як ТзОВ „Багіра” – 20,83 грн/кг, ТзОВ „Шувар” – 20,25грн/кг, на м’ясо свинини - КП „Ринок” (м.Стрий) – 22,84грн/кг, ТК „Мостиська” – 23,00грн/кг, ТзОВ „Багіра” – 24,92грн/кг.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 28 лютого 2006 рокубули наступними: на м’ясо яловичини – 21,21 грн/кг, свинину – 23,45 грн/кг, сало – 14,39 грн/кг, птицю – 11,72 грн/кг та цукор – 4,43 грн/кг.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...