Слухай онлайн
Економіка

За період з 27 квітня по 4 травня на підприємствах торгівлі ціни залишились стабільними

За   період з 27 квітня по 4 травня прослідковувалось підвищення середніх  цін на  птицю – з 9,99 до 10,01 гривень за кілограм, або на 0,2%. Проте знизилися ціни на м’ясо яловичини – з 19,10 до 19,03 грн/кг або на 0,4%, свинини – з 22,35 до 21,49 грн/кг або на 3,8%, сало – з 11,18 до 11,14 грн/кг або на 0,4% і  крупу гречану – з 4,04 до 4,00 грн/кг або на 1%.
 Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках є вищим від зафіксованого на підприємствах торгівлі на 0,01 грн/кг. Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках є вищим від зафіксованого на підприємствах торгівлі на 0,01 грн/кг.
На  продовольчих ринках міста Львова станом на 4 травня 2006  такий середній рівень цін: крупа гречана – 4,00 грн/кг, яловичина – 19,03 грн/кг, свинина – 21,49 грн/кг, сало – 11,14 грн/кг, птиця – 10,01 грн/кг, цукор-пісок – 4,35 грн/кг. 
Станом на 30 квітня 2006 р. найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були на  ринку ТзОВ “Багіра” – 19,75 грн/кг і ДКП “Червоноградський ринок” – 23,04 грн/кг, на м’ясо свинини – ТзОВ “Багіра” – 22,84 грн/кг і ДКП “Червоноградський ринок” – 24,25 грн/кг.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни цей час становили  20,93 грн/кг на м’ясо яловичини, 23,78 грн/кг на  м’ясо свинини, 13,17 грн/кг  на сало, 11,80 грн/кг на птицю та  4,33 грн/кг на цукор.
За період з 27 квітня по 4 травня цього року середні ціни на продукти харчування на підприємствах торгівлі залишались стабільними. Ціни були наступні: крупа гречана – 3,92 грн/кг, яловичина – 17,15 грн/кг, птиця – 10,38 грн/кг, цукор-пісок – 4,34 грн/кг, молоко – 2,02 грн/л. Повідомила “Гал-info” начальник державної інспекції з контролю за цінами у Львівській області Наталія Фурдичко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...