Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За повернення викраденого в Чернівцях львів’янина рідні обіцяють 100 тисяч гривень

За повернення додому викраденого 12 жовтня в Чернівцях львів’янина Петра Кондрака його рідні обіцяють винагороду 100 тисяч гривень. Про це журналісту Гал-інфо розповіла його дружина Оксана Кондрак.

За її словами, рідні зниклого готові надати винагороду в розмірі 100 тисяч гривень за повернення чоловіка додому. «Ми в розпачі через бездіяльність правоохороних органів, котрі нічого не роблять для повернення мого чоловіка додому. Ми готові надати винагороду за достовірну інформацію про місце перебування Петра Кондрака», - розповіла Оксана Кондрак.

Нагадаємо, 12 жовтня невідомі особи в камуфляжній формі з автоматами викрали неподалік готелю «Буковина» львів’янина Петра Кондрака. Про долю чоловіка досі невідомо.

Як зазначила Оксана Кондрак, її чоловік поїхав в Чернівці на автомобілі своєї сестри. «Він не сказав, які саме він має там справи. Я думаю, він мав підвезти туди когось або комусь допомогти», - розповідає вона.

Чоловіка викрали невідомі особи в камуфляжній формі близько 19:30 в середу 12 жовтня. Викрадачі були у масках і були озброєні автоматами. «Викрадення відбулося на рівні спецоперації. Але жодні силові відомства України та, зокрема, Чернівецької області, факту затримання не підтвердили», - написала у Facebook сестра викраденого чоловіка Лілія Якимець.

За фактом викрадення Петра Кондрака його рідні 15 жовтня звернулись до Генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням внести за фактом викрадення відомості до ЄРДР та повідомляти про хід розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ